U kunt via onderstaande koppeling onze algemene voorwaarden downloaden als PDF-bestand.

Algemene voorwaarden ICTWaarborg

Om een PDF-bestand te openen dient over een programma als Adobe Reader te beschikken. Mocht dit nog niet zijn geïnstalleerd op uw systeem, dan kunt u dit downloaden op http://get.adobe.com/reader/

Aanvullende voorwaarden

Back-up van data

Onverwachte mankementen kunnen zich voordoen bij alle gebruiksvoorwerpen, of het nu gaat een om een auto, een wasmachine of een computer. Iedere computergebruiker moet erop bedacht zijn dat een mankement bij een computer het verlies van data (zoals tekst- en fotobestanden) kan betekenen. Daarom behoort het regelmatig maken van een back-up van databestanden tot de normale voorzorgsmaatregelen die iedere computergebruiker hoort te nemen. Op deze manier kan schade zoveel mogelijk worden beperkt wanneer de computer het onverhoopt laat afweten.
Houd er altijd rekening mee dat de aard van een reparatie met zich kan meebrengen dat data verloren gaat, bijvoorbeeld wanneer het noodzakelijk is opnieuw te formatteren om de computer weer in orde te brengen. In een dergelijke situatie kan de reparateur niet worden verweten dat er data verloren is gegaan.

Annulering van afspraak

U kunt een afspraak annuleren, mits u dit tenminste één werkdag van tevoren doet. De annulering is kosteloos, behalve als er door ons bedrijf al aantoonbaar kosten zijn gemaakt, bijvoorbeeld omdat er speciaal producten zijn besteld om de reparatie uit te kunnen voeren.